KYCKLINGSALLAD

En skön avslutning av dagen.. en enkel, lättgjord och god kycklingsallad med en klick créme fraiche vid sidan om.
Gott och nyttigt! Tänkte snabbt gå igenom några läxor innan jag slägger dem åt sidan för att kolla på  en film, medans jag väntar på att håret ska torka lite.. Uppdaterar mer i morgon, godnatt!



TISDAG

Godmorgon, stannar hemma från skolan idag, känner mig inte helt frisk. Ligger här i sängen och läser i tidningar.
SOLO och BILD. Har precis ätit frukost, tänkte snart plugga lite.. även vila. Ville bara göra ett litet inlägg, bara för jag inte hunnit blogga något på de senaste dagarna. Har haft så mycket med skolan. Bara en vecka kvar med massa plugga, sedan blir det prao i två veckor och även påsklov! Skönt. Uppdaterar mer senare om jag orkar, hej!


FRUKOST PÅ SÄNGEN

Godmorgon, klockan är lite över tolv och jag sitter och äter min frukost. Det är super fin väder ute, solen tittar fram och det är varmt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig inför stan. Behöver lite nya tröjor, så det ska jag försöka hitta. Blev inte gbg idag.. ingen hade lust att åka.. haha. Ska fortsätta äta upp min frukost nu, som består av röda vindruvor, banan, kiwi och en pyttliten yoghurt med banan smak. Bilden är lite små suddig, bara för det är tagen med mobil kameran! Uppdaterar mer när jag kommit hem från stan, STAY COOL.






SUSHI

I går var det första gången jag smakade på Sushi! Jag och mamma köpte med oss det hem ifrån stan i går.
Visst ser det gott ut? Men tyckte inte det smakade lika gott som det ser ut att göra.. Jag gillar iallafall inte Sushi. Mamma tyckte det var helt okej. Det som var godast var nog.. den där jätte räkan som var lindad över riset.
Tänkte snart beställa en Kebabtalrik till mig, mums, det är super gott! Till efterrätt ska jag göra en god fruktsallad som jag ska äta när jag kollar på någon film. En skön avslutning på dagen, CIAO.






SHORTS

Detta är ett av mina nyaste köp. ÄÄÄLSKAR verkligen dessa nya short! Hur snygga som helst. Men tror jag måste lämna till baka dom (!!) Storleken är lite snäpp på dem.. Finns annars på Ginatricot för 300:-
Bilder på resten av det jag fick med mig hem från stan i går kommer upp senare. Uppdaterar mer senare!









INSPIRATION # INREDNING


BEAUTIFUL BRAIDS


GÖTEBORG

Hey guys! Sitter här och snackar lite med mamma, har precis gjort klart lite läxor, och tänkte snart börja plugga lite till Hemkunskapsprovet som jag har på torsdag. I morgon är det tisdag, och jag börjar vid 9. Bara för att vi inte har någon NO. Så skönt, kan få sova länge, haha.

På Lördag ska jag och mamma åka till Göteborg, vilket ska bli mysigt. Äta på någon fin restaurang och shoppa! 
En massa.. ;) Uppdaterar mer senare, CIAO.



SISTA INLÄGGET FÖR IDAG

Ska snart hoppa in i duschen och tvätta av hårinpackningen från håret. Innan jag gör det vill jag bara gör ett sista inlägg för idag, även om jag inte vet vad jag ska skriva, haha. Ska iallfall avsluta dagen med en film i sängen sen när jag är kvar med allt som ska fixas innan lägg dags. Är verkligen jätte trött just nu, men vi hörs i morgon igen,
Godnatt. ♥



EN HELT VANLIG SÖNDAG

Sitter och mumsar på lite vattenmelon och kiwimums! Idag är det söndag, en helt varlig dag. Har inte hänt något speciellt idag, har bara mest suttit och kollat film. Var även på gudskänst tidigare idag. Tänkte snart göra en hårinpackning i mitt hår, leta efter kläder tills i morgon och även rensa lite bland mina smycken. 

I morgon är det en kort dag, slutar vid ett. Så tänkte åka in till stan med en kompis när vi har slutat. 
Funderar även på att åka till GBG snart med mamma och shoppa! Var ett litet tag sedan jag var där sist. Och känner att garderoben behöver lite nya kläder!



THE INVENTION OF HUGO CABRET

Nu sätter jag mig framför datorn ner gosdag i sängen och ska kolla på The invention og Hugo Cabret!
Filmen som snart kommer ut på bio, eller kanske redan går och se på bion? Jag vet inte.. men ska kollar via internet istället. Då det är gratis.. Bara att jag inte får en svensk text till. Men det gör inget. 

Kort on dagen; Idag fick jag gå upp vid halv nio får att gå på konfirmationsläsning, som var i fyra och en halv timma! Usch så segt tiden gick. Efter det följde jag med en kompis, hade verkligen ingen lust att gå hem, haha.
I morgon blir det att gå upp vid halv nio igen, för att gå på gudskänst, usch. Men som tur är, så är det bara i 45 min!

Nu bilr det film! Uppdaterar mer i morgon, Godnatt.



TRAIN - DRIVE BY


BEAUTIFUL BRACELET

Ett av mina senaste köp är detta underbara lite ovanliga silvriga armbandet jag verkligen älskar! Super snyggt att matcha med en slappt linne, ett par snygga shorts och ett par vita converse till sommaren. Passar super bra till festliga tillfällen också!
Är jätte nöjd med köpet av detta armbandet.


NYTT INTERNET

Äntligen har vi fått hem det nya internetet! Den andra vi hade innan var så sjukt segt, det fungerade inte ens i mitt rum innan. Så nu lovar jag att det kommer komma upp mer bilder och liknande på bloggen!

Idag är det fredag, viket betyder fredags mys med familjen för mig. ♥ Annars har jag inget speciellt planerat. Förutom att piffa upp mitt rum lite. Nu tänkte jag hitta något gott att äta, eller be mamma göra Tacos åt mig. Vi hörs.

INSPIRATION # LOOKBOOK






FÖDELSEDAG


YOU WANNA KNOW HOW TO MAKE ME SMILE? TAKE CONTROL OWN ME JUST FOR THE NIGHT

Har ni sovit bra? Jag sov jag helt okej, men är fortfarande lite små trött. Idag är det studiedag, igen. Vid elva tiden måste jag dra mig till skolan för utvecklingssamtal, som vi ska hålla själva. USCH. Vet inte ett piss vad jag ska säga. (!!!)

Igår kom jag även på att det inte alls är många dagar kvar till min födelsedag! JIPPI.
Bara 77 dagar kvar, lite över två månader bara! Hade tänkt att börja med min önskelista, fast vet inte riktigt vad jag ska ha med på den, finns typ ingenting som jag önskar mig. Men jag kommer säkert på något som jag vill ha. ;)

Nu blir det att äta frukost, sedan fixa mig inför utvecklingssamtalet. Uppdaterar mer senare, CIAO.

BAGS




FAMILJEN ANNORLUNDA

Sorry, blev inget bloggande tidigare idag.. Men tänkte göra ett litet inlägg nu innan jag stänger av datorn. Idag har jag ägnat nästan hela dagen åt att plugga, även någon timma åt att vara ute och fota. Kommer säkert upp någon bild så småning om. Nu ska jag hitta något snyggt jag kan ha på mig i morgon och ta fram allt smink, så jag slipper göra det på morgonen och springa runt och leta efter allt jag ska ha. Klockan åtte blir det att kolla på Familjen annorlunda. Uppdaterar mer i morgon, puss, godnatt.


Always Running, Never Looking Back camilla regina -
Glitterland. midnight tea party

STUDIEDAG


Godmorgon guys, Klockan är runt åtta.. inte alls mycket än. Sitter är framför datorn och gör ingenting speciellt,
ska snart göra någon mumsig frukost att mumsa på. Idag blir det bara en massa plugg, ska även hinna med att ränsa lite bland mitt smink och lite i garderoben. Får se om jag hinner blogga så mycket idag, ska i alla fall försöka hinna publicera något mer inlägg. ;)
I morgon är det tisdag, En helt vanlig skoldag, en ganska kort skoldag också.. Men även på då ska det pluggas!
Så jag inte får omprov.. vilket jag faktiskt tror att jag kommer få i vilket fall som helst, haha. Vi hörs!

THE BEATLES - SOMETHING


PASTELL ♥






Något jag sattsar på i vår/ sommar är sköna pastell färger. Som på den bilden som är överst, så är det skit snyggt att matcha ett par skinnbrallor med en snygg pastell topp. Eller bara med ett par vanliga svarta jeans. Eller varför inte ett par vita jeans. ;)

Tänkte ta ett snabbt träningspass nu, Duscha, och sedan kanske ut på en liten foto runda, måste även hinna plugga till SO provet som är på fredag, verkligen sjukt mycket vi ska kunna. Usch. Kan ingenting än, haha, har inte orkat plugga på något än. På måndag är det studiedag, skööönt! Ska försöka sova läänge i morgon. Uppdaterar mer senare, puss. 

I LOVE YOU FROM THE MOMENT I MET YOU

Idag är det Lördag, en lördag som snart är över, en lördag som gått snabbt. Har inte gjort så mycket idag.. Kollar på en film och spelat MONOPOL med mamma, Det är typ det ända jag gjort idag, haha. Borsan har en kompis över.. som ska sova här inatt, sitter och får damp på deras skratt.. Får inte tyst på dom.
Tänkte städa mitt rum snart, som blibit stökig, igen. Det går bara några timmar, sedan är det kaos där inne igen, haha. ^^



WORK

I morgon blir det ingen skola, blir istället prao på mammas jobb! Vilket ska bli skoj. Ett minus för det är att jag måste gå upp vid halv sex på morgonen för att hinna fixa mig, och hinna med lite annat. Usch så tidigt.. ):
Aja.. det är bara en dag, haha.
Sitter här och längtar efter att jag ska få hem min  nya gitarr jag beställde hem för några dagar sedan. Tror jag den kommer i morgon, eller så blir det på torsdag, haha. ;)

Nu ska jag sätta mig med lite plugg, eller ja, ganska mycket plugg är det jag har. Sen måste jag duscha med. 
Även hitta något jag kan ha på mig i morgon och kanske städa lite.. Om jag hinner. Rummet är bara en katastorf, ser ut som att en bomb har landat där inne, haha! CAIO. ♥

SEX AND THE CITY


LIVE THE LIFE YOU'RE GIVE


PLUGG

Kom precis hem från skolan, Vi fick sluta vid halv två idag, vilket är skönt. Är verkligen jätte trött och har även super ont i huvudet. Ska snart lägga mig i sängen och vila en stund, sedan blir det plugg!
Ville bara göra ett snabbt inlägg, Kände att jag inte bloggat på någon dag.. Jag vet inte om jag hinner blogga något mer idag. Har verkligen massa plugga och mycket med skolan. Men vi hörs, ciao !

MATHEMATICS CAN BE REALLY SWEET



INSPIRATION #


URBAN DECAY - NAKED2

Funderar på att klicka hem denna Urban Decay paletten ifrån beautybay.com för 376kr.
Bara att jag inte har pengar till den.. Beställde hem en ny gitarr och lite andra saker igår, så får vänta tills nästa månad då jag får min månadspeng igen.

Klicka HÄR för att komma direkt till produkten.


URDE0610F_URDE0610F-(1).jpg (500×500)

SOLEN TITTAR FRAM

Godmorgon! Det börjar äntligen kännas som att det börjar bli sommar, även om våren precis har börjat. Solen tittar fram och det är varmt ute, mysigt! Lite senare idag blir det ut och gå med mamma, och kanske även en liten runda på stan. :) Ska fortsäta att äta upp min frukost, sedan blir det duschen. Uppdaterar mer senare! 


003-5_149703776.jpg (600×399)


MUST HAVE RUNWAYDREAMZ ♥

Till sommar vill jag gärna ha ett par short ifrån RUNWAYDREAMZ, dom är bara så snygga! DÖÖR. Och dom är ganska dyra också.. Vilket gör att jag inte har lust att köpa ett par.. Kanske kan försöka mixa ihop något liknade själv! Ett par jeansbyxor som är oversize, lite klädfärg, klor som man kan göra fläckar med, och massa nitar!
Man sparar även en hel den pengar på det, och så kan man fixa till dem hur man själv vill ha dom!
Igen dum idée alls. :D



2 MARS

Kan inte fatta hur snabbt tiden går, det är redan mars! Äntligen är all snö borta, eller ja, nästan allt i alla fall. Bara små fnutte högar kvar vid vägen. Är hemma från skolan idag mår inte riktigt bra. Tänkte gosa ner mig i sängen med en film. Får bli MR. POPPER'S PENGUINS!

watch-mr-poppers-penguins-online.jpg (550×306)


Tänkte även plugga lite senare i dag också, så jag inte blir efter i efter i så mycket i skolan, Haha. 
Även om jag hatar att plugga, men det är ju något man måste göra.. usch. :( Funderar på att åka in till stan i morgon och fixa ett nytt busskort.. Även hitta några snygga plagg. CIAO !

TEST


TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG TEST INLÄGG....